۱۳ پاسخ

منم هفته ۷هستم.منم ویار و تهوع ندارم.فقط سینه درد دهرم و گاهی ترشح

سلام عزیزم اصولا افرادی ک حالت تهوع شدید دارن ویتامینB بدنشون پایین هست طبیعیه من هم همینطورم

خب یعنی دیگ الان نخورم

سللم خربزه برا بهرداری خیلی خوبه بخصوص با پنیر خورده بشه،منم اصلا ویار نداشتم۔همه که تهوع و ویار ندارن

من خواهرم انقدی خوردسردخترش ماشالله دخترشم خوشگل شد
البته نظرمن زیادروی بده توهرچیزی

عزیزم‌ خربزه که کلا برای بارداری بد نیست
اگر شما کرونا دارید که خوب خیلی بده
سینه رو بهم میریزه
بعدم بدن با بدن فرق داره
اما اغلب از هفته ۷ شروع میشه تا پایان سه ماهگی
برای خیلی ها اصلا ویار معنا نداره
این احتمالات و نگرانی ها و اضطراب های الکی بیشتر ضرر داره
تغذیه مناسب و استراحت و کارهای سنگین نکردن و همرو رعایت کنید
یه بارداری عاالی خواهید داشت

منم تا هفته ۷ هیچ ویاری نداشتم بعدش یهو ویارا شروع شدن

سلام عزیزم اگر کرونا نداری بخور اما هرچیزی رو به اندازه زیاد نخوری و اینکه حالت تهوع نداری خدا دوست داشته البته احتمال اینکه زود باشه برای این موضوع هست شاید از ۸هفته شروع بشه اگر نداشتی چه بهتر هیچ نگرانی نداره

منم مث شما تاقبلش داشتم ولی الان بیشترسرگیجه دارم
به نظرم کم بخور
رفتی سونو؟؟

ن عزیزم بخور ولی ب اندازه

گلم علائم بارداری برای همه یکسان نیست.من هم هیچ علامتی ندارم.اصلا نترس خوشگلم

سلام خوشحال باش که ویارندارین. منم تاهفته ۸ویارنداشتم ولی الان گاهی وقتاحالت تهوع.خربزه بخورین مشکلی نداره.

من شنیدم خربزه خوبه باعث زیبایی بچه هم میشه