۸ پاسخ

من از هفته ۱۶ نبضشو حس کردم
هفته ۱۹ و ۲۰ هم حرکاتشو حس کردم

من خیلی تو شکمم احساس حرکت میکنم
بازم‌ نمبدونم نی نیه یا نه

واسع من ۱۶ هفته شروع به تکان خوردن کرد چهار ماه و پانزده روز بود تکان خورد

اینکه میگن به جفت بستگی داره که قدامی باشه یا خلفی به نظر من درست نیس
من جفتم قدامیه اما از13هفته حس میکنم
بچه ی اولمم خیلی زود فهمیدم حرکاتشو البته نه که ضربه بزنه
حس لرزش و حباب ترکیدن😊

بستگی به نوع جفتت داره عزیزم. قدامی ها کمی دیرتر حس میکنن.
من خودم یه بار ۱۶ هفته حس کردم دیگه حس نکردم تا هفته ی بعدش، کلا هفته ای یک حرکت حس میکنم. ولی این چند روز مداوم شده.
ولی هستند کسانی که از هفته ی ۱۶ اینا حس میکنن کامل.

عزیزم خیلیا از داخل حسش میکنن من خودم ۱۳ هفته هستم دوبار قشنگ حس کردم اما از روی شکم مشخص نبوده ولی در کل میگن از ۱۹تا۲۵ هفته حرکت هاش درست حس میشه

عزیز ممکنه از 15 هفته شروع بشه تا 23 هفته

هرکسی یه جوره ....بعضی از هفته های شما هم میفهمه