۳ پاسخ

سلام بله سرماخورده

داره سرما میخوره جای نگرانی نیست فقطگرم نگهش داره
همش خونه یه هوا باشه خیلی تو خونه نپوشون ک بیاد بیرون با کوچیکترین بادی سرما بخوره
چیز خاصی هم نیست میگی ابریزش و سرفه نداره
عطسه هم ک سبکیه من دخترم از زمانی ک بدنیا اومد تا الان صبح ها امکان نداره ۵ تا عطسه رو نزنه
بعضی از بچه هاوقتی خوابشون میاد قرمز میشن اگه شیر خودتو میدی ماسک تاثیری نداره چون بچه بخوای نخوای از شیرت بهش منتقل میشه

داره سرما میخوره پهلوهاشو با روغن نباتی چرب کن و پهلوهاشو ببند و اگر پنبه یا دستمال یکم گرم کن نه ب حدی ک بسوزه بزار رو سرش و سرشو ببند