۵ پاسخ

سلام عزیزم کاری به حرف دیگران نداشته باش همین که سالم و سرحال هست خدا را شکر

خوهرمن برو خدارو شکر کن ک تنش سالمه چ ربطی ب،بقیه داره اصلا حرف مردم باد هواست بزار ردشه گمشه

حرف بقیه روول کن،بچه تازه بعد۴ ماهگی جون میگیره

سلام اولا به حرف دیگران گوش نکن و دوماه زوده بعدشم سعی کن موقع شیر دادن اول شیرتو بدوشی بعد شیرت که سفید وغلیظ شد بدی که هم مقوی تره سیرمیکنه هم تو وزن تاثیر داره خودتم چیزای مقوی بخورشیرت رو مقوی کنه شیره و ارده خوبه بخور

این قضیه دغدغه منم هست🙁🙁