۴ پاسخ

آگه شیر خودتون میخوره . خاک شیر بخورید روغن زیتون بدید رو غذاتون مایعات خیلی زیاد مصرف کنید . به بچه تون دایمیتیکون و پدی لاکت میدید؟ خیلی به دفع شون کمک میکنه . دکتر به من گفت اشکال نداره در روز دو الی سه بار هر بار یک یا دو درجه آب و نبات سفید بهش بده برا رفع یبوست عالیه.

ببر بچتو دکتر،،،خواهرشوهر منم این کارا میکرد وقتی بچه رو برد دکتر سونوش کردن گفتن به طور مادرزادی یه ضایعه تو رودشه باعث انسداد روده شده عملش کردن

شیاف گلیسیرین بزار کار میکنه

شیاف بذار براش