۷ پاسخ

هر دارو توی هر بچه یه تاثیری داره،کولیکز مثلا به دختر من حساسیت داد و اصن اصن تاثیری نداشت،میدونی قطره ایزی کول هم هس،۷۲ تومنه،کمیابه،اونم تاثیرش خیلی خوبه،انگار اب روی اتیشه،دکترم اونو ۳ بار در روز گفته بدم ولی من گاها میدم چون زیاد دادنی یبوست میکنه،حتی گل گریپ و گریپ میکسچرم داده در مواقع گریه شدید که خیلی تاثیر دارن،من حتی گاها روغن زیتون میمالم به شکم و مقعدش،خوبه،قشنگ گاز دفع میکنه راحت میشه

من تقریبا یک ماه کولیک اید استفاده کردم کلا مشکلش برطرف شد
اما یکم یبوست میاره مراقب باش

سلام. دختر من با قطره بی بی کر یکم بهتر شد.

عزیزم قطره کولیک ایز بهش بده عالیه👌

سلام..من به پسرم بی بی کر میدم آروم میشه

بهتر دوباره با دکتر فندقتون مشورت کنید

عزیزم من این داروهای شما رو میدادم اصلا اثری نداشت بردمش یه دکتر دیگه داروهاش عالی بود بهش قطره کولیف داد و روتفلور و کپسور لانزو عالی بود خیلی بهتر شد