۸ پاسخ

عزیزم خیلیم کم نیست بستنی سبزیجات تخم ابپز گوشت بخور تاثیر زیاد داره

عزیزم‌۵ ساعت پیشم پرسیدی دیگه😅
نگران نباش هفتت بره بالاتر وزنش بیشتر میشه

من ۲۹ هفته۱۳۵۰بود

به همه اینو میگن اهمیت نده ب منم گفت سونوگرافی. دکتر خودمم برای استادش نامه نوشت ک وزن جنین منوبررسی کنه ک کمه یا نه ک استادش تایید کرد تو 31 هفته 1800بود ونرمال

عزیزم منم دقیقا مثل شمام دکتر بهم گفته باید آمپول انوکسان بزنم تا خونرسانی به جنین بهتر بشه

من31هفته1600بود

نگران نباش من سی دوهفته یک کیلو هفصده

من ۲۸هفته ۱۲۰۰لود