۶ پاسخ

من پسرم کولیک خفیف داشت زیاد زورمیزد پدی لاکت و گرایپ مکچسترمیدادم دوماهگی خوب شد

عزیزم من به تجربه هرچی دادم جواب نداد جز شربت گریپ واتر واسه بچه های زیر سه ماه فوق العادس.
کمتر از چند دقیقه خوب میشن بچم کولیک داشت و کم کم همونم نیاز نبود.

دخترمنم کولیک داشت بی بی سد و گرمیچر اصلا تاثیرنداشت شربت گرامیداب از عطاری گرفتیم عالی بود خیلی بهترشده

من پسرم کولیک داشت استفاده کردم عالی بود ولی بی بی سد یه بار بهش بیشتر ندادم

اره خواب اوره اما تاثیرش عالیه

منم به دخترم برا کولیک و قولنجش بی بی کر و شریت کولیف میدم خواب میره ولی زودی بیدار میشه روزا بهتر میخوابه شبا از ۲ تا ۶ و ۷ بیداره زور میزنه گریه میکنه