۸ پاسخ

بله درسته چون جاش تنگ ترشده نمیتونه راحت تکون بخوره منم بااینکه وزن بچم کمتره ولی تواول 9 ماهگی حرکتش کم ترشد ولی الان که چندروز به زایمانم مونده حرکتش بیشتر شده اگه دکتر وسونو میگن نرماله نگران نباش

بله عزیزم ماشالله بچه تون وزن گرفته و بزرگ شده جاش تنگه حرکاتش کم شده

اگه حرکاتش محکم شده ولی کم اشکال نداره دکترم به من گفت اگه بعد هر وعده غذا حداقل 4 حرکت بزنه خوبه مشکلی نیست

اره عزيزم چون هفته هاي اخري بخاطر همون هرموقعه نگران شدي ي چيز شيرين بخور ب پهلوي چپ دراز بكش تو ي ساعت بايد ٤تا تكون بخوره اون موقعه خيالت راحت ميشه

هزار ماشاالله به نی نی
خوب طبیعیه جاش تنگه و تپل خان حال حرکت کردن نداره
ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی بانو جان

عزیزم پس چرا دکتره من ب من نامه برای سز نداد.
بچه من ۳۵۰۰بود
توو هفته ۳۷هفته و ۳روز
🤔🤔🤔🤔🤔🤔

به سلامتی ماشالله الهی هم خودت هم فرزند گلت صحیح و سالم باشین
سر بچه منم پایین عزیزم نگران نباش ❤❤❤❤زایمانت چندم،؟؟؟

۳۶ هفته و چن روزی عزیزم؟