۶ پاسخ

سلام. من اپیدورال زدم خیلی راضی بودم..

سلام پیاده روی کن و روغن کرچک حتما مصرف کن ورزش های آمادگی زایمان هم تاثیر داره

توکل به خدا
بیوفتی تو درد حالیت نمیشه من از تو نازک نارنجی تر بودم درد کشیدم کشیدم بعد اومد تموم شد راحت شدم

سوره انشقاق بخون عزیزم میگن خیلی خوبه منم دارم میخونم‌ هفته اخرمم هست شما معاینه شدی؟

سلام تامیتونی پیاده روی کن من نکردم سخت بود

پیاده روی و ورزش همش چرته ریلکس کن فقط و به بعدش فکر کن من با ذوق این خیلی ارامش میگرفتم ۲شب رفتم ۷صبح اومد 🙂بعدش خیلی خوبه خییییییلییییییییی