۵ پاسخ

برنج کامل رو بذار بپزه عزیزم آب که آخر سر رو برنج میمونه وقتی زیرش رو خاموش میکنی حالت لعاب داره اونه بده بخوره. روز اول یه ق روز دوم دو ق روز سوم سه ق تا یک هفته که معده ش عادت کنه و یبوست نشه خدایی نکرده

عزیزم باید بزاری برنجت ب صورت کته بپزه بعد یکم که ابش مونده بود برنجت‌و میکس کنی با ابش ترکیب کنی یکم بدی بهش

عزیزم آرد برنج بپز میشه لعاب برنج روز اول و دوم یکی دو قاشق بده اگه حساسیت نداشت از دو قاشق تا یه کاسه ماست خوری میتونه بخوره هرچقدر میلش کشید بهش بده

اگ رفلاکس داره لعاب برنج خوب نیست از فرنی ساده شروع کن

براش حریره برنج درست کنید. برنج رو آرد کنید.
بادام رو هم پودر کنید. آرد برنج وپودر بادام ونبات وآب بگذارید روی گاز تا به حالت فرنی به یک غلظت کمی برسه میتونید 2 وعده ای براش درست کنید. اون وعده ای رو که همون لحظه میخ اید به ش بدید کمی از شیر خودتون هم داخلش بریزید.