۱۱ پاسخ

ناشتا یعنی هیچی نباید بخورید حتی قرص تیروئید
بجاش فردا دوتا قرص تیروئیدبخور

۸ الی ۱۰ ساعت باید ناشتا باشی
قرص تیروییدو قبل از ۸ الی ۱۰ ساعتی که باید ناشتا باشی بخور
یه ادرار با یه خون ناشتا ازت میگیرن و بعد پودرو تو آب حل میکنن میدن میخوری بعدش ۳ یا ۴ مرحله بعدش ازت خون میگیرن همین👌🏿با فاصله هر یه ساعت یه بارم ازت خون میگیرن

۱۰ ساعت ناشتا باشی کافیه قرص تیروئیدتو نخور بعد از آزمایش بخور

نمیدونم‌چرا بیشتر دوستان میگن قرص تیروئید نخور من از آزمایشگاه پرسیدم گفت بخور قرصی ک هر روز میخوردی ....منم خوردم مشکلی نبود .بعد آزمایش من با صبحانه بود با ۲ ساعت تاخیر ....پودر نخوردم ......

سلام ن عزیزم هیچی نباید بخوری ازمایشت ۳ مرحلس هر مرحلش هم بعد ی ساعت انجام میشه اول ازمایش ادرار میدی بعد حون بعدشم ی مایع شیرین میدن میخوری بعدش دوبارع ی ساعت ازمایش خون بعد ی ساعتم ازمایش خون سومی

ده ساعت ناشتا باش قرص تیرویید نخور آزمایش دادی بعدش بخور یا کلا اون روز نخور عیبی ندارد ولی قبل آزمایش نخور تا تیرویید تو درست نشون بده عزیزم

دیگه ۸ تا ۹ ساعت قبلش باید چیزی نخوری ..صبح قرص تیروئیدت رو بخور .بعد برو

عزیزم نخور آزمایش و که میدی ناشتایی دیگه بعدش میهوای یه چیز بخوری بعد آزمایشت ناشتا بخور بعد صبحونه بخور

ی ازمایش سه مرحله ای ک فاصله هرکدومش یک ساعته بینشون هم باید ناشتاباشی،ی پودری بهت میدن ک بخوری حواست باشه بالانیاری

۸ تا ۱۰ ساعت ناشتا نه قرص رو بذار بعد از ازمایش بده تو طول ازمایش فقط مجازی اب بخوری عزیزم

ده ساعت قبل باید ناشتاباشی،شبش دیکه چی نخور،نمیدونم والا حالا همون روزو نخورش