۱۴ پاسخ

سلام عزیزم جفت بچه های من شیر خشکی بودن اما متاسفانه خودم شیر نداشتم اما خوب همه شیر خشک ها رو امتحان کردم از همه بهتر اپتامیل و تروویتال هستش تروویتال چربیش زیاده دیر گشنه میشه قشنگ سیر میشه و وزن میگیره

من ببلاک یک روزی سه وعده بهش میدم

سلام من نان میدم

من سوپرامیل دادم خیلی راضی بودم

سلام
من نان میدادم ،بردمش کنترل گفت وزنش کمه دکترش گفت سوپرامیل بده بهش
مارک شیر خشک ربطی ب ول کردن یا نکردن سینه نداره
ی سری بچه ها اصلا شیر خشک نخوردن ولی یهو سینه رو ول کردن دیگ نگرفتن
ولی پسر من جفتش رو میخوره ،البت وقتایی ک خوابش میاد سینمو بد میگیره با شیشه بهتر میخوابه

عزیزم من پسرم سه ماهشه از اول هم آپتامیل دادم البته مدام نمیدم شبا ساعت دوازده شب دو پیمانه دیگه نمیدم تا دوازده شب بعدی در طول روز سینه خودمو میخوره چون مزه اش ب شیر مادر نزدیکتره من تایید میکنم

کلا عزیزم هرشیرخشکی بدی بعدیه مدت دیگه بد میگیرن سینرو،چون از شیشه راستی تتر میاد، اما بیومیل هم وزنگیریش خوبه هم مزش🌺

من نان میدم فعلا که همکاری میکنه.البته من فقط شبا واسه خواب میدم.میانگین روزی دوبار.هر بار ۹۰ میلی

سلام من آپتامیل میدم

آپتامیل میدم وزنگیریشم خوبه

سلام عزیزم من با نظر پزشک متخصص آپتامیل دادم و عالی بود

من نان کمکی میدم ولی بچه خواهرم کلا شیر خشکیه اون بیومیل میده میگه خیلی عالیه منم تصمیم دارموبیومیل بخرم

عزیز تو شیر خشک ها اپتامیل وزن گیری بالایی داره

پسرمن گیگوز ۱و بیومیل ای آرمیخوره
خداروشکر وزنشم خوبه