۸ پاسخ

عزیزم شربت ستیریزین شبی یک قاشق چایخوری بهش بده دوسه روزه کاملا آبریزش بینیش خوب شده

یکی این ک قطره دماغ بگیر بعد این ک صورتش و با آب گرم بشور تا مخاط بینی ش تخلیه شه و حتما دکتر ببر

ببری دکتریه چیزی میدی توهربینیش فیس میکنی بازمیشه دماغش براش خطرناکم نمیشخ

ببر دکتر دخترم تا الان سه بار مریض شده دکتر دارو داد سریع خوب شد زیر ۶ ماه دارو میدن

پماد ب ب کلد بگیر

دستگاه بخور بالا سرش بذار

بجای فطره اسپری بینی بزن راحتتره تا اون ته بینی هم محلول پیره هر یه ساعتم پوار کن

قطره بگیر داخل بینیش بریز .زیر شش ماه هم دکتر دارو نمیده معمولا تند تند شیرش بده