۶ پاسخ

خیلی قطره های مختلفی برای دل درد و کولیک در بازار هست حالا باید امتحان کنی ببینی کدومش به نی نی میسازه

شاید رفلاکسه رفلاکس رو بدتر میکنه گریپ میکسچر

پدی لاکت میدم من اونجور وقتا

سلام عزیزم پنبه گرم کن بذار روشکمش ،دور نافش رو با روغن زیتون بر خلاف جهت ساعت ماساژ بده من به بچم کولیک ایز میدم خیلی خوبه به دخترمم میدادم خوب جواب میداد میخوای امتحان کن شاید به نی نی شما هم بسازه

قطره ش رو عوض کن به پسر من کامی وی و کولیف جواب داد

عزیزم من اینکارو کزدم معجزه کرد.نبات داغ کردم داخلش نعنا و آویشن دم کرده ریختم .یه پارچ درست گردم تا شب هی میخوردم