۴ پاسخ

نصف استکان کاسنی رو با نصف استکان شاهتره مخلوط کن بخور
یک قاشق ترنجبین رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کن خنک که شد از صافی رد کن هم خودت بخور هم ۱سی‌سی به دخترت بده
بدنش رو هم با عرق بیدمشک و کاسنی با پنبه شستشو بده
دختر خودم زردی داشت همینجوری خوب شد

سلام تجربه خودمو میگم
زردی ممکنه از شیر مادر باشه، یعنی هرچی هم که تلاش کنید نمیاد پایین، یا میاد و دوباره بالا میره.
به دکتر بگید ببینید چی میگه.
اگه زردی شیر مادر باشه میتونید یه مدت شیر خودتونو قطع کنید یا اینکه شیر رو بدوشید تو یه ظرف شیشه ای و حرارت غیر مستقیم بدید (که البته دستور درستش رو از دکتر بگیرید) و بدید بخوره.
اگه نباشه هم میتونید یه قاشق چای خوری آب پوست کدو بدید بخوره، یا با کاسنی بشورید صورت و مثانه اشو.
کلا کاری کنید که زیاد ادرار و مدفوع کنه

زردی پسرم ۱۲ بود دکتر گفت دستگاه لازم نیست فقط شیر خودتو بده تا با دفع مدفوع زردیشم بره... سه تا قرص داد که توش ژله ای بود گفت هر روز نصف قرص رو با سرنگ بکش بیرون قاطی شیرش کن بده بخوره.... و خودتم گرمیجات نخور فعلا آب انارم خیلی خوبه

عزیزم تنها راهش اینه که با دوغ و پَرپین حمامش کنید ... فورا زردیش رو میبره ... منم برا دخترم همین کار رو کردم