۶ پاسخ

با اب درست کن اصلا شیر پاستوریزه استفاده نکن خودشم رقیق درست کن بعد یواش یواش غلیظ تر میکنی

کاش با شیر خودتون یا شیر خشک درست میکردین چون اولش هم هست بعدا ک عاپت کرد کم‌کم‌شیر پاستوریزه میدادین الان ممکنه حساسیت داشته باشه

فرنی ساده درست کن اگه رفلاکسیه، ارد برنج، شکر قهوه ای، اب

وای نه فرنی یا لبنیات برای بچه ای ک رفلاکس داره خیلی ضرر داره دل درد شدید میگیره و الان زوده برای غذا خوردنش هنوز انزیم های معده اش تشکیل نشدن دل درد میگیره گناه داره😐

عزیزم امکان داره که به لبنیات آلرژی داشته باشه و رفلاکس رو تشدید کنه بهتره با آب یا شیر خودت درست کنی البته با دکترش باید مشورت کنی 😘

فرنی میگن یکم سنگینه برای سنش.میپرسیدی ک چیا بدی بخوره