۵ پاسخ

دو این روزا این دردا طبیعیه گلم من خودم نصف شب از درد واژن بیدار میشم احساس میکنم تکون بخورم کیسه ابم پاره میشه ولی اگه روزی سه بار تکوناش حس میکنی هر بار سه چهارتا تکون بخوره مشکلی نیست

منم همین حسو دارم طبیعیه

خانوما وقتی کسی از درد صحبت میکنه شما ب خودتون تلقین نکنید...تلقین کردن خیلی بده

منم همینم . نمیتونم راه برم از درد . دکتر گفت چون سرش پایینه بهت فشار میاد ،درد داری تو این هفته ها

وایی منم الان فشار بدی ب واژنم حس میکنم..واڗنم درد میگیره😢😢😢