۵ پاسخ

پیرکس بهترین ظرفی هست ک برای بچها میشه غذادرست کرد
حریر بادوم بدین ۶ بادوم خیس کنید پوست کنید خوب رنده کنید پودر پودرشه بعدبزارین۱۰ دقیقه بایکفنجون اب جوش سرد روحرارت تابجوشه بعدیکقاشق ارد برنج بااب جوش سرد حل کنید وبه بادوم اضاف کنید هم بزنید تا قوام بیاد یکمم اندازه نخودکره یاروغن زردبریزید اگ دیدین غلیظه یکم ازشیرخودتون بریزید.تمام

ارد برنج ک ریختین خوب بزاریدبپزه باشعله کم ک پخته شه دلدرد نشه کوچولوت

من باپشت صافی ریز بادوم رنده میکنم پوره پوره میشه

یک قاشق کوچیک ارد برنج با اب قاطی کن.۶تا بادامم بزار تو ابجوش که موستش دربیاد بعد با ۶۰ میل اب بریز تو میکسر شیر بادام بده.این شیربادامو از صافی رد کن.بجوشون یکم که قوام اومد اون اردبرنجو ابو اصافه کن مثل ماست شد بردار هروقت خواستی بدی یکم شیرخودتو بریز که نرم بشه بده بخوره

من تو صفحه م گذاشتم
همین جا هم توی اینستا
@delli_delkhosh2020