۸ پاسخ

پسر منم همین بود روز تولد ۱ سالگی ۳ قدم برداشت . الان کامل راه میره

سلام اصلا موردی نداره.دختر منم دقیقا مشابه پسر شماست.مرکز بهداشت گفته تا ۲ ماه دیگه راه میفته

تارا یازده ماه شش روزگی راه ر فت

سلام چقدر سخت میگیرید دختر من ۱۱ماهشه تازه وایمیسته.تنشون سلامت.

من چی بگم ک پسرم یک سالشه مبل میگیره بلند میشه اما دریغ از قدم برداشتن باید اموزش بدیم کمکشون کنیم ک یاد بگیرن

اشکال نداره بابا هنوز وقت زیاد داره

عزیزم،پسرم منم ۱سالشه هنوزراه نرفت دکترش گفت طبیعیه

تا ۱۷ ماهگی فرصت راه رفتن دارن عجله نکن.پسر من الان فقط سعی میکنه بلند بشه