۶ پاسخ

ما یه اتاق خواب داریم تخت پسرم کنار تخت خودمونه از ۶ ماه به بعد میزارم روتخت الان زوده...بچه تا زیر ۲ ۳ سال جدا نخوابه بهتره هنوز کوچیکه باید اون موقع کم کم عادت بدی

من بچم کنارم میخابه اصلامتوجه نمیشم سروصداهاشوچجوری یک خانوم میگه از۶ماهگی اخه ۶ماه هم خییلی کوچیک اندزبون ندارن بنظرم تا۳سالگی بایدکنارت بخابه از۳سالگی به بعدببری تواتاق اونم کم کم دراتاقشوبازبزاری کم کم عادت بدی نه یکدفه ای

نکن اینکارو من چند روز پیش دوربین مخفی اتاق ی بچرو دیدم،بچه نصفه شب ترسیده بود گریه میکرد میگف مامان میخواست از حفاظای تختش بپره بره پیش مامانش نمیتونس باز پرت میشد تو تخت دلم کباب شد بزار ۵،۶ سالش شد با جایزه تشویقش کن بره تو اتاقش بخوابه

دو تا سه سالگی

از ۶ ماهگی البته نباید یه دفعه اینکارو بکنید کم کم باید عادت کنه

از ۹ ماهگی‌من شنیدم‌باید جدا بخوابه