۳ پاسخ

پسر من در حد بابا مامان ددر عزیز بیا بده و بگیر وبریم و علو و دایی واینجام و دالی وچندتا کلمه درگه صدای سگ و گربه رو بلده میگه اصولاً پسر بچه ها دیرتر حرف میزنن پسرمن بیشتر خودش دوست داره بازی کنه ماشین بازی می‌کنه یا با توپ بعضی وقتا کاغذ رو خط خطی می‌کنه روزی2ساعت هم کارتون نگاه میکنه

منم پسرم ۱۸ ماهشه در حده بابا،مامان، بده، اب، دد،زهرا،علی،اَلو همینارو میگه
من کاسه اب براش میارم اب بازی میکنه، با وسیله های اشپزخونه م همیشه سرگرمه

کلمه میگه فقط نمیدونم چندتا ولی زیاد بلده البته دوماه از پسر شما کوچیکتره و اینکه بهونه گیری باباشو فقط می‌کنه واقعا کلافه میشم ولی چاره ای نیست