۴ پاسخ

من پسرمو میزارم تو کریر براش شعرهای کوکوملون رو میزارم خیلی هم دوست داره. امتحان کن شاید دیگه غر نزد. ولی همه بچه ها همینجورن

منم همینطور خیلی سخته مخصوصا که همسرم حساس همش بهونه ایراد میگیره

به خدا دختر من هم مثل پسر تو تا میذارمش زمین بلند شم کارام و کنم غرغر میکنه که چرا رفتی بیا بشین پیشم من هم همه ی کارام میمونه فقط حرص میخورم دیگه نمیدونم چیکار کنم

من بچه هامو میذارم توکریر باخودم هرجا میرم میبرم تو آشپزخونه تو اتاق.پیششون نباشم نق نق میکنن...باهاشون حرف میزنم قربون صدقشون میرم لالایی های گهواره رو میذارم.جدیدا آهنگ ازگوشی پخش میکنم واسشون دوست دارن گوش میدن