۸ پاسخ

سلام عزیزم بله مگه مرکز بهداشتی که رفتید بهتون نگفت؟ من واکسن یکسالگی پسرم که زدم بهداشت بهم گفت ممکن یک هفته تا ده روز دیگه علائم سرماخوردگی داشته باشه اصلا نگران نشو دقیقا هم همینطور شد چند روز بعدش خوب شد

آره عزیزم همونه
خود بهداشت بهم گف بین یک تا دو هفته بعد واکسن تب میکنه آبریزش میگیره نترسی دکترم نبرشی از عوارض واکسنه فقط تا ۲۴ ساعت بهش استامینوفن بده تبش بالا نره

سلام بله

بله درسته به خاطرواکسنه نگران نباش

وای خدا . پسر منم چن روز دیگه واکسن داره بیشتر یا میگن اصلا تب نداره خدااااا . واکسن خیلی خر است

بله
انشاالله که بلا ازش به دور باشه🤲

سلام دختر منم دقیقا ده روز بعد واکسنش حدود یه هفته تب کرد
دکترم بردم گفت هم بخاطر واکسنه هم گلوش چرکی شده

بله مگه بهداشت بهتون نگفت ممکنه بعد از ده روز تب کنه؟طبیعیه