۹ پاسخ

شمافعلایه بسته بگیربراوقتی رفتی بیمارستان ولی بعدش بایدببینی چی به پای بچت میخوره چون خیلی بچه هاحساسن بعدیه مدت دست میادچه پوشکی به پاش میاد

مولفیکس درصد حساسیتش از همه کمتره.پوشک ی چیزیه ک باید زیاد بخری از الان دونه دونه بگیری خوبه .از شماره ۲ بگیر فعلن تا وزن بچت مشخص ش

سلام عزیزم من مای بیبی گرفتم
سایز ۱
اگ میگیری اوناییک تعدادشون کمه بگیر شاید ب پوست بچت نسازه و حساسیت نشون بده باز دلت نسوزه ک ی بسته بزرگو باز کردی
بسته های کوچیک بگیر با مغازه دارم طی کن ک اگ نساخت ب بچه ببری عوض کنی مدل دیگ بگیری

مولفیکس و مای بیبی خوبه
البته الان زوده میخوای بگیری
باید بزاری هفته های آخر طبق سونوی آخرت وزن جنینتو بررسی کنی بعد بگیری

مُلفیکس .خوبه بدر تولد باید بگیری برای زایشگاه

یک بسته صفر بگیر چون زیاد استفاده نمیشه فقط واسه چند روز اول بقیه را شماره 1 بگیر من مارک مای بی بی گرفتم شنیدم به همه بچه ها می افته مولفیکسم که عالیه ولی قیمتش بالاهست از اول هرچی استفاده کردی تا اخر همون را ببند بهش

عزیزم بهترینش پریماست و کنفی ولی چون قیمتش نزدیک دویست تومن هست
و وارداتی هست من فقط به اندازه سایز ۱ این پوشک رو ۲ بسته گرفتم...
بقیه رو هم ۴ بسته مای بی بی گرفتم از سایز ۲ تا ۴ بسته های ۴۴ تایی

به نظرم فعلا نمیخواد زیاد پوشک بگیری شاید به پای بچت نسازه اون که میخوای بگیری . بزار به امید خدا دنیا بیاد امتحان کن ببین چی بهش میسازه

سلام گلم۔هرچی میگیری یکی دوتا بیشتر نگیر چون سایز بچه مشخص نیست،کوچیک و بزرگ نباشه