۷ پاسخ

من از یک سالگی شروع کردم با شیر بهش میدم میتونی با کره ام بدی خیلی خوبه هیچ ضرری ام نداره اولا میگفتن تا ۲ سالگی ندید ولی الان ثابت شده ک ضرر نداره هیچ خاصیت هم داره زیاد

دکتر میگه از ۱۸ ماهگی باید بدین . عجله نکن این یک ماه و صبر کن

واسه زیر یک سال فقط ممنوعه

سلام آره بابا دیرم شده

بده مشكلى نيس ديگه بزرگه

سلام دکتر همین چند روز پیش به من گفت عسل بعد از یکسالگی مشکلی نداره بچه باید مثل ما بزرگا بعد از یکسالگی همه چیز بخوره،هیچ ضرری نداره فقط چون بار اولشه میدی حساسیتشو چک کن

آره بابا از یکسالگی به بعد مجازه