۵ پاسخ

عزیزم سعی کن بعد هربار شیر دادن حتما اروغشو رو بگیری، قطره کولیکید ۸ قطره هرروز سه بار بهش بده،دکتر بمن گفت میتونی یک قاشق چای خوری عرق نعنا با خیلی کم نبات توی ۳۰ سی سی آب جوش ولرم بریزی بهش بدی خیلی بچرو آروم میکنه

گلم دخترمنم اونجوری بود بردمش دکتر هزینه خاصی هم نداره سرخود دارو نده اون قطره برا سن دختر شما تعدادش بیشتر گفت اون خانم باس هر روز ۵قطره و چون سن دخترت پایین شاید کمتر هم باشع حتما ببرش دکتر

در درجه اول از پزشکش کمک بخواه و‌خودسرانه دارویی رو استفاده نکن
با استفاده از مقداری روغن زیتون شکمش رو‌ در جهت عقربه هاش ساعت ماساژ بده تا گاز معده خارج بشه بعد دمر بخوابونش روی زمین ماساژ بده از وسط کمر به سمت پهلوها تا باد روده هاش خالی بشه مراقب باش گردن و صورتش در وضعیت خوبی باشه

میکسچر بهش بده یا کولیکید عزیزم

عزیزم با روغن زیتون یه کم مقعدش و تحریک کن