۷ پاسخ

چای زیاد بخور دمنوش رازیانه بخور یا برو از داروخانه شیرافزا تورو مام بخر مثه شیر خشک واسه خودت درست کن بخور

زیر دوش آب گرم‌ ماساژ بده و‌با شیر دوش‌ بدوش بده به بجه خود به خود ریاد میشه

تو کلاس به ما گفتن اگه شیردهی درست باشه مرحله ب مرحله بر حسب نیاز نوزاد شیر زیاد و زیادتر میشه.‌ پس اولا شیردهی رو درست کنین دوما هرچی بیشتر بمکه شبر بیشتر میشه

سلام حتی اگ شیر نداری بذار بمکه ،زیر اب گرم خیلی ماساژ بده اب هویج ناشتا بخور ،ابگوشت قلم گوسفندی کله پاچه شیر خامه سرشیر حلیم جو سوپ جو خرما کنجد ارده قرص شیرافزا ،عرق رازیانه یا دم کرده ش‌،پودر شیر افزا گالاکتومید،قرص چرک خشک کن هم نخور ک بوا عفونت بهت دادن شیرو خشک میکنه

بسلامتی،رازیانه دم کن بخور،قطره شیرافزا بخور.غذاهای آبکی بخور.انشاءالله میاد غصه اصلا نخور.

راستی عزیزم اصلا نگو شیر ندارم و به خودت این تلقینو وارد نکن چون بیش از حد تاثیر داره

شیرافزا تحریک سینه هات با مکیدن نوزادت و دوش ابگرم و مایعات گرم زیاد بخور مثل دمنوش رازیانه و زیره و نبات و اینا..خوردن آبگوشت و شیر پاستوریزه و مغزیجاتم عالیه برو حموم زیر دوش سینتو یواش یکم ماساژ بده