۸ پاسخ

والا منم دکترم گفت طبیعی میتونی زایمان کنی گفتم میترسم گفت هر جور دوس داری بخوای میتونی سزارینم کنی ولی هزینش ۹ میلیون🤕😖
چون تواناییشو ندارم مجبورم همون طبیعی زایمان کنم

سلام
اگر بریچ باشه خوب بیمارستان دولتی هم راحت سزارین میکنن
سزارین انتخابی کم هزینه نیست

عزیزم من زایمان طبیعی داشتم پدرم در اومد یبوست گرفتم بواسیر گرفتم کلی بدبختی دیگ کشیدم الان تازه بهترشدم اونم با مصرف دارو بعد ۲ ماه خوب شدم بعدم عزیزم واژن هم بخوای نخوای گشاد میشه و شاید این اذیتت کنه من خیلی تلاش کردم سز بشم ولی خصوصی ۷ الی ۸ تومن میگرفتن ک من توان مالی نداشم ایشاللع که هرزایمانی داشته باشی چه سزارین چه طبیعی اذیت نشی و مایعاتت اصلاااا فراموش نشه من از بی آبی بدنم اینجوری شد

خب اگه شرایط مالیتون جور هست میتونین اختیاری سزارین کنین...ولی اگه میتونی طبیعی بدنیا بیاری خیلی بهتره....من الان سی و هشت هفتم و بچم بریچه و خیلی اذیت میشم...چون سرش دقیقا زیر معدم هست و واسه غذا خوردن فشار زیادی به معدم میاد از اون طرف هم فشار روی مثانه و دهانه رحم خیلی بیشتر از یه بچه معمولیه

خیلی جاها انتخاب با خودمون نیست.مثلا تو شهر من چیزی ب عنوان سزارین اختیاری وجود نداره دکترا خودشون تشخیص میدن چی خوبه
من چون میخاستم سزارین بشم میرم شهر دیگه برا زایمان

بریچ یعنی پاهایه بچه پایینه سرش بالاست و نمیتونی طبیعی بیاری و لاید حتما سزارین بشی که بیمارستان دولتی هم‌میتونی زایمان کنی

عزیزم حتماتومیخای بری خصوصی ک انتخاب باخودته.

شاید هزینه بیمارستان خصوصی و ندارن اخه بیمارستان های دولتی بدون دلیل سزارین نمیکنن