۵ پاسخ

پسر من جدیدا افرادو میشناسه،مثلا غریبی میکنه،حرف میزنه اووو اووو میکنه،الان بلند بلند صدا درمیاره از خودش،وسیله ای که کنارش باشه رو سعی میکنه با دستش بگیره تا شناساییش کنه،دستشو میاره بالا جلوی صورتش نگاهش میکنه،اب دهن داره،خنده با صدا داره

دخترمن کمرشو از زمینه فاصله میده میچرخه اینور اونور بیشترمیخنده ازدهنش آب میاد زانوهاشو با دستش میگیره یه چیزیو یه چند دیقه میگیره ول میکنه

بچه من تازگیا باباش یادش داده وقتی سر ذوق باشه صدای بوووووف از خودش درمیاره .بعضی وقتا یه در حد چند ثانیه قهقه میزنه

دختر من بروشکم غلت میزنه .اسباب بازی تو دستش میگیره .خنده با قهقهه هم داره. بعضی موقع ها ماما میگه.

دخترم وارونه میفته خودش و خنده صدادار میکنه ماما میگه مه میگه اجسامم میگیره