مامانا از هفته چندم میشه موها و ابروها رو رنگ کرد؟

۱۱ پاسخ

شما از هفته سی و هشت به بعد میتونی رنگ کنی مشکلی نیست.بخوای بزاری بعد زایمانت تا چهل روز موهات رنگ نمیگیره بگیره هم خوب باز نمیکنه یا بد رنگه چون خونریزی داری بعدشم اگر جشن داشته باشی با یه نوزاد واقعا سخته مو رنگ کردن بنظر من قبل زایمانت بهتره .کاملا نظرم شخصیه هرجور خودت صلاح میدونی

دکترم به من گفته که توی هفته ۳۴ میتونی موهاتو رنگ بزنی

من سر پسرم دو روز قبل از زایمانم با اجازه دکترم رنگ کردم سر این یکی هم اصلا نمیدونستم باردارم رنگ و دکلرهدکردم

من ايران نيستم ولي مامام بهم گفت مشكلي نداره از رنگ موي فاقد آمونياك استفاده كن ، من ميذارم وقتي ديگه خيلي بد ميشه موهام ولي نه مثل قبل زود به زود ، رنگي هم كه استفاده ميكنم زده گياهي اما ديگه حتما شيميايي هم داره،

من حنا مشکی هندی میزارم اصلا رنگ نمیکنم نمیخوام خراب بشه ب دکتر گفتم گفت ایراد نداره بزاری ولی من نزاشتم منتظرم یکی دو روز ب زایمانم بزارم

من چون موهام خیلی سفیدی داشت از هفته ۱۵ ام هر دو ماه فقط جلو سرمو اونم با فویل ریشه گیری میکردم و ماسک هم میزدم ۱۵-۲۰ دقه بعدشم میشستم

۳۷ هفته به بعد میتونی رنگ کنی

ب نظر من اصلا طرف این چیزا نرو تا بعد زایمانت چیزا شیمیایی هفته نمیشناسن اخرش خوب نیستن.

بعد زایمانت رنگ کنی بهتره عزیزم

بعد زایمان ان شالله

از هیچ هفته ای