۹ پاسخ

ی سونو برو گلم یا برو پیش دکترت صدای قلبشو بزاره واست هرچند که کوچولوت سالمه سالمه😍❤

گلم منم هم هفته توام تقریبا. هفته اینده باید برم انومالی...
منم هیچی حرکت نمیفهمم😊فقط یه هفته پیش برا چنددقیقه نبض دلم میزد... و دیگه هم نزد. نمیدونم چی بود... نگران نباش هنوز زوده برا حرکت

سلام گلم همچنین خودت و تو دلیت
خیلی زوده که حرکاتشو متوجه شی.منم مثل شما منتطر انومالی تا خبر دار بشم از حالش
به هر حال امیدمون بخداس که اون حافظ نی نیامون و خودمونه

سلام عزیزم زوده برای حس حرکات از ۲۰ هفته به بعد

سلام عزیزم خیلی زوده الان بخوای مثلا هر روز متوجه حرکتش بشی غصه نخور عزیزم مطمین باش حال نی نی نازت خوبه نگرانش نباش گلم، اون جاش امنه از همه مهمتر اینکه خدا خیلی مراقب معجزه ای هست که بهت داده، منم با اینکه جفتم خلفیه و لاغرم هستم تو هفته های شما متوجه حرکت نمیشدم هر چند روز به چند روز گاااااهی یه نبض حس میکردم ولی الان دو هفته ای میشه شیطونیاشو حس میکنم مخصوصا صبحا

زوده هنوز مامانی عجله نکن من تو ۲۱ هفته حسش کردم

ایشالله که حالش خوبه عزیزم نگران نباش واسه تکون خوردنشم حالا زوده بعضیا از هجده هفته بعضیا دیرتر از بیست هفته احساس میکنن

هنوز خیلی زوده این نگرانیام طبیعیه انشاءالله حال نینیتم خوبه به دلت بد راه نده حرکتاشونم بستگی داره از ۱۹تا ۲۴ هفته معمولا هس میشه

عزیزم نگران نباشید هنوز زوده واسه حرکات بچه