۶ پاسخ

عزیزم سقز از عطاری تهیه کن و اونو بجو عزیزم بی نهایت تاثیر داره من حتی قرص تهوع رو استفاده نکردم ،و وعده های غذاییت رو زیاد کن با حجم کم

سلام عزیز
۲-۳هفته دیگه تهوع ات میفته،من خودم تو اون هفته ها زیاد نمیتونستم چیزی بخورم،کم میخوردم ولی ریز ریز
واسه من خیارشور و گاهی لیموترش خیلی حالم و بهتر میکرد
راستی ساقه طلایی هم خیلی خوب بود☺️

بمن دكترم قرص ب شيش داد خيلي خوبه شمام ب دكترت بگو اگه نياز باشه برات تجويز كنه

سلام هر روز ناشتا قرص دمیترون بخور بعداز تقریبا یک ساعت صبحانه بخور سعی کن آب سرد نخوری کلا چیزای سرد مزاج حالت تهوع رو بیشتر میکنه

دکتر بری بهت قرص میده حالت تهوع ب۶ خوبه
واس سنگینی معدتم پنتوسک۴۰ خیلی خوبه

سلام عزیزم۔کاملا طبیعیه،باید تحمل کنید کم کم رفع میشه۔یا با دکترتون تماس بگیرید تا شاید راهکار مفید برا شما داشت