۴ پاسخ

عزیزم من از ۷ماهگی پسرم از سویق استفاده میکنم.سویق کودک سویق میوه ای مکمل غذای مخصوص مکمل غذای معمولی میکس جوانه ها عالین پسرم خیلی دوست داره.شش تا دندون پشت هم درآورد من اصلا متوجه نشدم بدون اسهال وتب.هرکدوم از سویق ها یه خاصیت دارن

من فعلا براش سویق برنج گرفتم ببینم چطوره

عزیزم من استفاده میکنم خیلی خاصیت داره مهم ترین تقویت بنیه بچه ست سیستم ایمنی بچه ها قوی میشه
هر سویق یه سنی داره من تقریبا از همش گرفتم‌برا دخترم از یکی از پیجای اینستاگرام
سویق برنج وگندم و کودک و عدس اینارو
میدم من

من دو روزه دارم‌میدم و دخترم ۷ماهه از پیج اینستا خریدم فعلا نمیدونم واقعا اونی که میگن هست یا نه بچم هم رفلاکس داره هم حساسیت