۸ پاسخ

عزیزم حتما شیرت سیرش میکنه

اگه قیمتش مهم نیست واست هیپ بگیر خیییلییی خوشمزه است

سلام سوپرامیل خوشمزس

سلام عزیزم این حرف متخصص اطفال پسر من شیر خشک های تولید حالا تقریبا ن طعم شیر خود مادر و میده که اگه خواستی شیر خودتم بدی بگیره در ضمن چون تحریمیم و تاریخ انقضا و... معلوم نیست مواد خوراکی خارجی وارداتی مصرف نکنی بهتر مخصوصان نوزاد این همه نوزاد شیر خشک میخوره اینم حتمان میخوره برای بدقلقی تو خوردن بگرد شاید یه عامل دیگه باشه

پسر من سوپرامیلو بیومیلو دوس داره اینایی ک گفتیو منم امتحان کردم اما هیچکدومو نمیخورد

ایناهاش
میگن طعمش وانیلیه خوشمزس

ببلاک کلا فک کنم بدمزس دخترمنم نمیخوره

سلام
اگه واست قیمتش فرقی نمیکنه آپتامیل خارجی بگیر