۱۵ پاسخ

عزیزم هروز رازیانه دم کن بخور.کنجد و بادام ابگوشت و شیر و اب زیاد بخور.تا شیر خودت زیاد شه.به پسرتم با قاشق شیرخشک بده که سینتو وا نزنه.شیرتو.تقویت کن خوب میشه

عزیزم منم همینطور بودم اگه کاریکه میگم بکنی شیرت مغز دار وعالی میشه وزن بچتونم بالا میره.۱ - بادام خام را در آب جوش ۸ساعت بخیسون بعد پوست بکن و میکسش کن وبهش آب جوش سرد شده اضافه کن وبعد بهش عسل بزن تا شیرین بشه ۱لیوان بادام ۷لیوان آب ۳-۴قاشق عسل و در طول روز ۳-۴ لیوان ازش بخور.۲-کله پاچه بخصوص آبشو زیاد بخور .۳-آبگوشت بدون حبوبات.۴-رازیانه و زیره را دم کن هم نفخ بچتو میگیره وهم شیر افزا است

اگه بچه تون پسره رازیانه نخورین هورمون زنانه هست خوب نیست بجاش بابونه دم بده، اب هویج اسفناج گل گاوزبان، میوه موز لیمو شیرین بخور،غذاهم چلوگوشت فسنجون ماش بریز توسوپ وابگوشتت دمپخت گوشت بلدرچین کله پاچه مرغ شیرت زیاد میکنه قطره شیرافزا هم بخوربعدغذا موقع خواب قووتو درست کن باکنجد مغزیجات بخور

سویق سنجد شیرافزاس بخور

قطره شیر افزا بگیر تب هویج هم بگیر بریز تو آبمیوت بخور..پوره کدو حلوایی و آب گوشت بخور و بادام واسه شیر عالین..از پودر هایی که واسه تقویت شیر مادر هست از داروخونه میتونی بگیری

عزیزم چاره ای نیس سعی کن اول شیرتوبدی بعدشیشه شیرخشک بهش بده بهترازاینکه وزن کم کنه پسرمنم دیگه کم وبیش سینه میگیره ولی وزن وهمه چیش خوبه

معمولا وقتی شیر خشک میخورن دیگه سینه رو نمیگیرن.بچه منم همینطوری شد دیگه سینمو نگرفت هرکار کردم

قطره شیر افزا بخور رازیانه دم کن.بادوم بخور.غذاهای مقوی.و استراحت....البته ارثی هم هست

قرص شیر دهی هم بگیر بخور

اگه میخوای شیر خودتو بدی باید مایعات زیاد بخوری و مغزیجات بخور

قطره شیر افزا از داروخونه بگیر بخور
شادونه هم خیلی خوبه
مایعات زیاد بخور

خوب شیر افزابخور
پودر گلاکتومید عالیه منم میخورم

عزيزم وقتي شيرت كمه بايد از شير كمكي استفاده كني،اگه شير خودتم ديگه نخورد فدا سرت مهم اينه بچه سير باشه و بهش خاصيت شير برسه

شیر افزا بخور و خرما و چایی👍🏻

زیره و رازیانه دم کنید بخورید
بادام
آب هویج
گوشت گوسفندی
خرما
قطره شیر افزا
بخورید
و سعی کنید غذا زیاد بخورید