۱۰ پاسخ

بلیز زیر دکمه دار با شلوار،بیرون هم سرهمی مخمل با کلاهش و توی پتو کلاه دار و قنداق

تاپ و استین بلند روی هم
بیرون هم سرهمی خریدیم

سلام لباس پاییزی میپوشم برا بیرون بردن از کیسه خواب استفاده میکنم

برای ی تاپ زیر دکمه ایی ی استین بلند ی شلوار دور شکمش هم قنداقی پیچوندم
بیرون هم همیته با کلاه پتو کیسه خواب

یک زیر دکمه زیر و استین بلند رو و شلوار و جوراب تو سن بچه شما اگرم کچله کلاه هم میزارم
بیرون هم کلاه گرم و سرهمی خز و تو پتو می پیچم و روش هم ملافه میندازم باد مستقیم نزنه اصلا به صورتش میپریم تو ماشین

توخونه تی شرت باشرتک

عزیزم دما خونتو تنظیم کن ۲۵ تا ۳۰ باشه ی تیکه تنش کن من قبلا میپوشدندمش اما الان فقط ی تی شرت و شلوار هرچی خنک نگهش داری بهتره کمتر سرما میخورن بیرون ک میرن بیروتم هرچقد خودت میپوشی ب اونم بپوشون

من تهرانم.سه تیک بادی رکابی یا بادی کوتاه با مانتو وشلوار یا بلوز وشلوار روش جورابم گاهی میکنم...بیرون نمیبرم...اصلا الان ۲ هفتس خونه ایم ولی ببرم خیلیییی میپوشونم

بچه با بچه فرق داره خب...من ی زیر دکمه و شلوار...

شهر با شهر فرق داره گلم