۸ پاسخ

من تجربه اش رو ندارم ولی تا دیگران ج بدن، یه راهنمایی برای قطره دادن، من با انگشتم سوراخ در شیشه شیر رو میگیرم، قطره هارو به تعدادی که باید بخوره میریزم تو در شیشه شیر شیرش، میزارم تو دهنش با چند تا مک چند ثانیه ای همه رو قورت میده

اره نصفشو استفاده کن...استامینوفن پاراکید بگیری میخوره شیرین بچه خوشش میاد

دهنشوبا دستت واکن باقطره چکون همشو یه دفعه بریزته حلقش مجبورمیشه بخوره شیاف بزاری ممکنه بدنش مقاوم بشه بعدابراش مشکل پیش بیاد

واسه پسرم تو دوماهگی که واکسنش کردیم شیاف ۱۲۵ داد که تب نکنه من یدونه استفاده کردم

تند تند با آب و یخورده نمک پاشویه ش کن
خیلی تاثیر داره.مخصوصا پیشونی
کل بدنشم پاشویه کن

با آب قاطی کن بریز تو شیشه بده بخوره

دکتر واسه مدفوع به پسر من شیاف داد تازه اون موقع ۲ماهش بود
فک کنم تو این سن بشه شیاف زد

سلام من از شربت ایبوپروفن استفاده کردم