۱۲ پاسخ

من غذای مونده کم پیش میاد بدم بهش
صبح سرلاک میدم
ظهر کته یا سوپ
عصر اگه بخوره پوره سیب زمینی
شب بازم سرلاک ی طعم دیگ
همش کم درست میکنم ک تموم بشه

من هر عده یه نوع غذا واسش درست میکنم هم بهتره هم ازغذا زده نمیشه

من وعدهذصبحانه و شام درست میکنم فقط سوپ زیاد درست میکنم فریزر که نهار میدم بخوره

تازه درست میکنم اما پیش اومده ناهار ظهر اضافه اومده شبش داده باشم

من برای هر وعده یه چیز درست میکنم به مقداری ک همون وعده تموم بشه

وای چ خبررره هر وعده یک بار درس کنی ی بار درس کن بده بخوره الان درس کنی تا فردا اینموقع ام میتونی بدی

من کلا از غذای مانده خوشم نمیاد اگه هر وعده زیاد بشه یا خودم میخورم یا میدم پسرم میخوره
دوست دارم غذای دخترم تازه باشه

عزیزم بچه حساسه گوارشش بهم میریزه باکتری میگیره غذای مونده واسه حافضه بچه خوب نیست من هر وعده تازه درست میکنم تنوعم بده بچه ات خوش خوراک میشه

من هر وعده تازه میپزم

من هروعده درست میکنم

کم درست میکنم ولی تازه به تازه

داغ میکنم .....