۵ پاسخ

الان اصلا به این چیزها اکتفا نکن . حتما برو سونو تا جنسیت معلوم شه . من چهره ام یهتر شد . ویارم هم به پسر میخورد همه گفتن پسر .اما بچه ام دختره خیلی هم خوشحالم

ن بابا همش خرافاته … تمام علائم من از ویارغذایی و شکل چهره و همه چیم همه میگفتن صدرصد پسره ولی بچم دختره

من سر بچه اولم دلم شیرینی میخواست خسته بودم بیحال بودم ویارداشتم چاق شدم بچم دختر بود‌سربچه دومم میل به چیزترش وشور داشتم ویارنداشتم چاق نشدم شاداب بودم وبازم بچم دختر بود پس همه اینا دروغه که اگه فلان باشی بچت چیه خدا نمیذاره کسی از رازش با خبر بشه تا موعدش ایشالا فقط وفقط سالم وصالح باشن

عزیزم غربالگری جای معتبر بری بهت جنسیت ومیگه من ۱۲هفته و۳روز رفتم قطی گفت نیازی نیست این همه فکرتو درگیر کنی

همه اینا وهمه این حدسیات وحرفا خرافاتی بیش نیست وبرای بعضیا شانسی همون درمیاد که جنینه فقط وفقط درهفته ۱۶تا۱۸سونو گرافی تعیین جنسیت باید انجام بدی وسلام دیگه به هیچی اعتماد نکن که همش باعث روان پریشانی مادر بارداره