۷ پاسخ

اشتباه تایپی شد بیلی ناستر

سعی کن اب انار زیاد بخوری گرمیجات نخور ‌‌ من روزی یبارم تا ۱۵ روز سه قطزه اب انار دادم

ازمایش گرفتن ازش؟ زردیش چن بود

ن من قرص ندادم من قطرع بیبی ناستر گیاهی میدادم بهش ولی خب برا من چهارمین روزش بود دوشب بستری شد بد الانم کم کم داره میره خیلی کمه یکماهش نردیکه خداروشکر رفع میشه

عزیزم زردیش چنده؟
من شنیدم قطره بیلی ناستر هم خیلی خوبه ولی من استفاده نکردم ن از قرص ن قطره
دختر من زردیش خیلی بالا بود ک بستری شد و بهش آی وی آی جی زدن

قرص خوبی نیست استفاده نکنین
منم اول میدادم ب بچم بعد ک خوب نشد دکترشو عوض کردم دکتر جدید گفت باعث میشه اب بدن بچه کم بشه بیشتر زردی بمونه

من برای پسرم بیلی ناستر استفاده کردم...شیر خشت و ترنجبینه خیلی خوب بود...