۶ پاسخ

انشاالله صحیح وسالم باشه و دوم اونی باشه که دلت میخواد. برای منم دعا کن عزیز😍

سلام عزیزم، از ته دلم دعا میکنم نی نی گلت سالمه سالم باشه عزیزم، سلامتی سلامتی سلامتی بخدا هیچیییی بهتر از سلامتی نیست🤲🤲🤲

باتوکل به خدا و سلامتی خودتون و نی نی

سلام نگران نباش سالمه چشم برات دعا میکنیم امیدوارم اول اول سالم باشه دوم اون که صلاحته باشع

توکلت به خدا گلم آن شاالله کوچولو ببینی ذوق میکنی

سلام حتمادعامیکنیم سالم باشه کوچولوت توام برای مادعاکن انشاالله هرچی دوس داری بشه انشاالله