۷ پاسخ

نوزاده توقع نداشته باش سریع بگیره باید نوک سینتو نازک کنی بزاری دهنش همونطوری نگه داری تا بخوره خیلی سخته اگه یکی باشه کمکت کنه خوبه منم همینطوری بودم مامانم سینمو میکشید ب زور میکرد دهن بچه😂😂😐سینم زخم شده بود الان همونی ک سخت میگرفتو بهتر میگیره نوکشم بزرگتر از اون یکیه😂

سلام عزیز دلم قدم نو رسیده مبارک
بذار بچه که جون بگیره و بتونه بمکه یکم بعد اون سینتو بذار دهنش فقط با مک زدن بچه درست میشه

با دستت مالش بده بیاد بیرون

عزیزم کیسه آب گرم بذار روش،نذار سرماهم بخوره،کم کم ماساژ بده،گرم نگهش دار،اگرم میتونی برو زیر دوش آب گرم،برای منم مثل یه غده شیر توسینم سفت شده بود درد میکرد اینکاروکردم خوبشد

سلام عزیزم ببین دردشو تحمل باشیردوش بدوش بریز توشیشه بعدم حتمان با نوک سینت بازی کن هی بکشش به سمت بیرون تا نوک سینت دربیاد منم عین تو بودم همش از سینه شیرمیدادم یه سینم بزرگتر بود یکیش کوچیکتر تازه هنوزم خوب نشده ولی دیدم اینجوری نمیشه انقد نوک سینمو گرفتم فشاردادم تا اومد بیرون بچه تونست بگیر.اصلا با یه سینه شیرنده

عزیزم حتمن سعی کن ازهردوتاش بدی وگرنه پسرت ب همون یکی عادت میکنه وازاون یکی نمیخوره چون اولش سخته انشالله ک گل پسربزرگتریشه راحت میگیره

برو زیر دوش نوک سینه و بازی کن بیاد بیرون نوکش
حتما سینت و بدوووش تا شیرت بیاد ثگرنه عفونت میکنه