۶ پاسخ

قطره فلج اطفال میدن و دوتا واکسینه که فقط یکیش درد داره و باید مراقبت بشه
من نیم ساعت قبل واکسن نیم سی سی استامینوفن دادم بعدشم هر شش ساعت استامینوفن میدادم تب نکنه
درضمن اومدم خونه قنداقش کردم تا پاهاش رو تکون نده و دردش نیاد روز اول از کمپرس سرد و دوم کمپرس گرم استفاده کردم(استامینوفن دوبرابر وزننش میدید مثلاً هفت کیلو میشه ۱۴قطره) خداروشکر مشکلی نبود

سلام عزیزم.قبلش بهش شیر بده سیر باشه ۵دقیقه قبل واکسن زدن بهش ۲برابر وزنش استامینوفن بده با قطره چکان.
من ی کمم اب قندم دادم.
و از خونه براش شیرخشک درست کردم وقتی واکسن خورد سریع شیرو دادم خورد و ساکت شد😁
بعد از واکسن تا غروب حوله سرد کن بزار جای واکسنش بعدش هم کمپرس گرم.
هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده تب نکنه.
من که ساعت کوک کرده بودم هر۴ساعت بهش قطره میدادم.

قبلش حسابی بهش شیر بده.بعضیا آب قند در حد یک سی سی میدن.من خودم چهارماهگی ندادم ولی واسه شیش ماهش حتما میدم.یه لباس تنش کن که اونجا راحت دوتا پاهاش لخت بشه.ملافه واسه زیرش ببر.جغجغه هم من بردم بعد واکسنش حواسشوپرت کردم تا لباسشو تنش کنیم.راستش من یک ربع قبل واکسن بهش استامینوفن هم دادم بعضیا میگن نباید بدی

مثل واکسن دوماهگی فقط من تو اینستا خوندم که کلوگز درد واکسن را کمتر میکنه میتونین یکی دوتا قطره اب قند هم بهش بدین

چند قطره بهش استامینوفن بده قبل واکسن بعدش که زد حوله گرم و سرد بزار و تب چک کن

فقط بعدش با حوله گرم خوب پاهاشو ماساژ بده