۴ پاسخ

سلام عزیزم.دیفن هیدرامین خیلییی ضرر داره.داروخونه یه داروهایی هست برای خواب نوزاد خیلیم خوبه و بدون ضرره و گیاهیه. من دکتر به پسرم شربت اهورا اسلیپ داده شبا قبل خواب بهش میدم واقعا هم خوبه

سلام. دیفن هیدرامین برای نوزادان خیلی ضرر داره به هیچ وجه استفاده نکن .باعث اختلال در یادگیریشون میشه .حتی اگه نوزاد سرما هم بخوره نباید استفاده بکنی . سیستم ایمنی تنفسی شون رو هم ضعیف میکنه .وممکنه باعث ایجاد تشنج در نوزاد بشه .حالا برای تنظیم خواب کودک وقت زیاده .خودشون کم کم طبق ساعت بیولوژیکی بدنشون خوابشون رو تنظیم میکنن .

ضرر داره عزیزم هرگز نده مگه با تجویز

عزیزم سر خود نده. دوست من دیفن هیدرامین داد پسرش. تو خواب تشنج کرد