۴ پاسخ

منکه اصلا صبحونه نمیخورم

من قبلا ها تنبلی میکردم دیر صبحونه میخوروم ولی الان ساعت هفت ونیم شوهرم که میره سر کار با اون صبحونمو میخورم شامم ساعت ۸یا۹میخورم

من شوهرم ساعت هفت میره سرکار دیگه از هفت ونیم تا هشت صبحونه میخورم ولی بعضی اوقات خیلی تنبلیم میشه گشنگی میکشم😒

من تا دوسه روز پیش شامو ساعت 8/9میخورم ومیخوابیدمممممم تا12 و یک ظهر دیگه نهارمیخوردم اون نهاذو شامم هی یذره میخوردم وضعیف شده بودم واسه همین صبحا ساعت7 ک شوهرم میره منم دوسه لقمه صبحونه میخورم و میخوابم.ولی بازم خیلی غذام کمه