۱۰ پاسخ

عزیزم ناشکری نکن یکی از دوستان من با وضع مالی خوب و زندگی عاشقانه فقط بخاطر یه بچه از هم جدا شدن کلی ام خرج کردن اما خدانخواست و بهشون نداد الان خدا بهت بدون هیچ هزینه و ناراحتی فرشته داده ناشکری نکن باهاش ارتباط برقرار کن دوسش داشته باش باهاش حرف بزن از خدا بخواه مهرشو به دلت بندازه

عزیزم اینا همش بخاطر بارداریه نزار افسرده بشی به این فکر کن خدای مهربون چقدر دوست داشته که بهت این هدیه ی بزرگو داده
به بفیه نگاه کن که هیچ مشکلی ندارن اما نمیتونن بچه دار بشن و روز و شب تو حسرت میسوزن
تو کار خداوند هیچ‌وقت نه نیار که خدایی نکرده مشکلی برات پیش نیاد عزیزم توکل کن و بر شیطان لعنت بفرست
بسپار دست خدا خودش بهترینارو برای بنده ش میخواد سعی کن ارامشتو و راز و نیاز با خدات رو بیشتر کنی

عزیزم نا شکر نباش
الان که اینو دارم مینویسم اشک تو چشام جمع شده خدا کاش به منم بچهمیداد

عزیزم ناشکری نکن حتما حکمتی داره کسایی هستن سالها چشم انتظار بچن و همش درگیر دکترن ناشکری نکن به جنبه مثبتش فکر کن

خانم گل این حرفو نزن خدا قهرش میاد
تو که از چند سال بعد خودت خبر نداری و نمیدونی چه سرنوشتی در انتطارته
خدایی نکرده شاید به یه مشکلی بخوری که دیگه نتونی بچه دار بشی بعد خدایی نکرده حسرت به دل می مونی و با خودت میگی کاش بچه رو داشتم و هزارتا ایکاش دیگه.‌‌..
فکرای منفی و بریز دور
مطمئن باش بچه ای که تو راهه برات اومد داره
به خدا بسپار‌‌‌.‌..

ناشکری نکن عزیزم خیلی الان دوسدارن تو وضعیت شما باشن به خوبیای بچه فکر کن.اینا بخاطر هورمونای بارداریه همش

عزیزم به چندماه دیگ ک میاد تو بغلت من حتی اجازه نمیدی کسی ی دقیقه ازت جداش کنه فکرکن به دست و پای کوچولوش فک کن به شیرین زبونی هاش ک قراره بهت بگه مامانی😍 به اینا که فکرکنی دلت قش میره براش و بی صبرانه منتظرمیمونه تا دنیابیاد🥰

عزیزم اگه دوست نداشتی باید. مراقبت میکردی که باردار نشی.میدونی چقدر هستند که برا باردار شدن له له میزنن.برادر من داره کلی خرج میکنن که بتونن بچه دار شن

سلام عزیزم بخاطر هورمونای بارداری هم یکم حساس میشی ولی سعی کن بهش فکر نکنی و حتی همچین چیزیو ب زبون نیاری این یه معجزس ک تو یه فرشته کوچولو رو در وجودت داری و میخوای بدنیا بیاریش. خدا خودش مهرشو تو دلت میندازه

سلام عزیزم منم گاهی مواقع پیش خودم میگم دوس ندارم الان بچه داشته باشم
بخاطر مسئولیت زیادش
میترسم نتونم از عهدش بر بیام
ولی باز میگم خیلیا هستن بچه دار نمیشن سال ها ،چقد دکتر میرن
چقد دوا و درمان میکنن تا بچه دار شن
نا شکری نکنیم
ان شاالله بچه هامون سالم باشن
دوستم همش میگه بچه اینقد شیرین و عزیزه که به دنیا اومد میگی چرا زودتر نیاوردم🥴😁♥️🥰