۸ پاسخ

اگ از اول بارداری تهوع داشتی سه ماه اول تموم میشه..

انشالا اول ماه چهارم تموم ميشه حالت تهوع

من هم مین جوری بودم اصلا هیچی نمیتونستم بخورم مواقعی که حس میکردم از تشنگی دارم میمیرم شربت آبلیمو با عسل و البته یخ فراوان که دیواره لیوان عرق کنه میخوردم حتما امتحان کن تنها چیزیه که تو معده بند میشه .سیرابی و زنجیبل هم خوبه که البته رو من خیلی اثر نداشت .فقط تحمل کردم روزها بگذره الان تو هفته ۱۵ هستم ولی هنوز تهوع دارم فقط حالم به هم نمیخوره

بیسکویت ترد و لیمو و زنجبیل برای تهوع خوبن

رب انارم خیلی عالیه هاااامن امروز امتحان کردم

بستگی داره ولی من شدیدا حالم بد بود هر کی میگفت بهتر میشی باور نمیکردم ولی ۱۰ هفته کم کم بهتر شدم الانم ک ۱۴ هفتم چن روز یبار بالا میارم یا اصلا نمیارم

تا ۱۴ هفته هست،سیرابی عالیه واسه رفع تهوع،لیموترش رو هم سعی کن با بیشتر غذاها بخوری،منم مثل شما بودم خوب شدم

من شنیدم سیرابی برا تهوع خوبه امتحانش کن