۱۰ پاسخ

چجور وزنشو تشخیص دادن؟اصلا نگران نباش هفته 37بمن گفتن2کیلو درحالی ک 3600بدنیااومد

نگران نباش دختر منم میگفتن وزنش کمه.یکم ضعیف بدنیا اونده ولی شیر خورد جون گرفت.به خودت استرس وارد نکن

هفته ای شش تا تخم‌مرغ اب پز دکترم گفت بخورم واسه وزن جنین.شیر ماجان رو هم توصیه کردند ک ی سری از داروخونه ها یا هایپرهای بزرگ دارن توی نت سرچ کنید نمایندگیای شهرتون رو پیدا کنید.مایعات فراوون.قرص ویتامین سی هرروز.امگا سه ی روز در میون.مغزیجات.رژیم پر پروتئن.خامه.و اگ دیابت ندارید بستنی.

ابگوشت و حلیم زود تپل میکنه جنین و شروع خوردن شیربادام یا بادام خالی و ابگوشت و حلیم و کباب جات عالیه من اینا رو از هشت ماهگی خوردم تو ۳۶هفته وزن بچم ۲۶۵۰شده تا زایمانمم میحورم تپلی بشه

بستتی و چهارمغز و گوشت و ماهی سعی کن بخوری

عزیزم روزی تو تا بستنی لیتری بخور دوتا دلستر بخور کباب اینا خیلی جواب میده من چون کرونا گرفتم ماه آخر بچم وزنش کم بود دکترم گفت تا میتونی اینارو بخور خوردم بچم 4کیلو بود به دنیا امد

عزیزم بستنی و پسته زیادبخورسویق گندمم خوبه

پودر لیدی میل ،بستنی مخصوصا حصیری ،کباب ،ابگوشت

دلستر،بستنی ،چهارمغز

تلیت زیاد بخور خیلی ج میده