۵ پاسخ

من که از همون یک ماهگی امپرازول قطع کردم تو رژیم غذاییم رعایت کردم بهتر شده تو خواب شیر میدم یا روش های عجیب غریب راش میبرم یا تو ماشین یا با قاشق یا با شیشه یا میرم روش یا حواسشو پرت میکنم امروزم وارد ۶ ماه شده ۴ روزه حریره شروع کردم

امپرازول بهش نمیسازه حتمن ب دکتزش بگو داروش عوض کنه

سلام عزیز دلم.دختر من رفلاکس داره. الان خیلی خوبه
دکترش براش اول آندونسترون تجویز کرد من ندادم بهش چون بعدش وحشتناک گریه میکرد.
اگه دخترتون با امپرازولم شیر نمیخوره بهتره بهش ندید و دوباره با دکترش مشورت کنید تا دارورو عوض کنه
من جای اون دارو به پیشنهاد یه خانم تو اینستاگرام تغذیمو کاملا رعایت کردم و قطره بی بی کر دارم. الان انقدر خوب شیر میخوره.من شیرم کم میاد شیرخشک ببلاک ar اخرشب میدم که از کمبود شیر گریه نکنه
بهتره رژیم نگه دارید و هر روش شیر دادنو امتحان کنید.
مثل تو ماشین
ایستاده
راه رفتن
قطره چکون
من همشو امتحان کردم و بلاخره موفق شدم که رفلاکس کنترل بشه

دختر من موتیلیوم و نکسیوم خورد خیلی زود خوب شد شیر خوردنش

پسر منم رفلاکس داره دکتر امپرازول داده